despre tricotat

 

Tricotat modele

Luaţi în considerare modele de tricotat pentru circuitele de exemplu, tricot un simplu model Tablă de şah: Chiar şi în rândurile de                 corespunde pe imagine, şi anume, Modele de tricotat de tricotatpeste facial - facial peste susura                 - Purl.  Condiţional                 Key to sistemului de ajutoare: Cum                 Planurile întocmite de model de circuit format din tipare, precum şi de tricotat făcut.  Seria este scris de jos în sus.

În partea dreaptă a schemei de numărul de impare rânduri - acest lucru este                 faţă de muncă. Pe partea stângă a circuitului de numărul de                 chiar seria - aceasta Dosul de muncă.  Non-ranguri, de asemenea, arată că aceeaşi parte este                 începutul seriei.  Cel mai adesea, sistemul a înregistrat doar liniile impare, ceea ce denotă                 partea din fata a modelului.

Este Dosul şablon este tricotate                 un desen sau bucle broderie.  Fiecare model este un grup de bucle, cu repetarea care este format                 acest model.  Număr de bucle în acest grup se numeşte raport                 modelul. În sistemele de raport modelele evidenţiat prin două linii verticale                 sau două săgeţi în partea de jos.

Când tricotat bucla ar trebui să fie repetată                 raport.  Mai mult                   Bucle de model trebuie să fie plasate simetric pe panza, care este, uite                     identic pe marginile de panza.  Pentru acest sistem la un model cu un singur                     parte sau pe ambele părţi ale raportul de model, există suplimentare                     bucla. Aceste bucle de tricotat atunci când nu se repetă, ca raport.

Ei sunt                     corespunde o singură dată într-un rând înainte sau după un raport.   Material     curtoazie de Irina Feldman, Dashevskaya. Bazat pe materiale provenite din club-rukodelie.com

. model, diagrama bucla, tricotat