despre tricotat

 

Tricotat pentru lucrurile minunate copii

Azi vreau să vorbesc despre ce lucruri minunate pot fi create, datorită creativităţii şi ingeniozitate. Sora mea Katya parte mare din amanta de lucru manual, croşetat ei favorit hobby. Scheme de faptul că ea trebuie să utilizeze, se dezvolta, şi a obţinut lucruri extraordinare. Kate place foarte mult pentru a dota casa ta.

Ea mai ales ii place sa croşetat servetele sisteme din reviste pe acul. Atunci când ea servetele croşetat, toata atentia ei este axat pe modul în care cele mai bune pentru a strânge laţul pe un servetel care sa uitat toate frumoase, şi a fost în siguranţă. Şi de proiectare foarte acestui frumusete tricotate nevoie de timp şi de gândire.

Croşetat, scheme care sunt utilizate în acelaşi timp, toate acestea este faptul că se repetă de mai multe ori acelaşi element. Se întâmplă rar, dacă tricot un şerveţel, apoi imediat prima dată când toate foarte de succes. Practic, atunci când prima pânză tricot pentru acasă, cusaturi si ochiuri nu sunt eliberate foarte netede si frumoase.

de tricotat pentru copii minunaţi lucruri modelPentru a experimenta nu este necesară, pentru că după ce se efectuează în mod repetat aceeaşi acţiune, tot ceea ce primiti. Katia este, de asemenea, nu imediat a început să primească produse netede si frumoase. Eu vă spun acest lucru nu este doar. La ziua mea ultima sora mea mi-a dat un şal (vezi foto). Croşetat oferă, de obicei acelaşi element repetitiv, de la care este cârpă.

Kate văzut un servetele drăguţ şi a introdus un sistem care pot fi realizate din acest şal neobişnuit. Ea a folosit un sistem de "paun coada," nu are doar fire subtiri de bumbac, şi polusherstyanye.P gros vreau să vorbesc un pic de ajurata de tricotat. Este mai bine să utilizaţi o fire plat, apoi plasa modele sunt mai frumoase. Cea mai mare parte fire texturate sau pur şi simplu nu pot stres detalii planificate modelul.

Şi, vreau să văd rezultatul final este un fir subtire va conferi un aspect mai rafinat de servetel dumneavoastră. Dar, dacă vă decideţi pentru a lega un şal, ca a mea, atunci, desigur, va trebui să utilizaţi un fir gros mai bine decât culori deschise, din moment ce este în mod clar model vizibil. Croşetat, o temă sistem foarte popular în fiecare lot comunitate de informaţii utile pot fi găsite. Bazat pe materiale www.baby.ru

. croşetat, croşetat, sistem, tracery, model